08 maj, 2011

Vad pratar man om på en tjejfest?

Många killar är nyfikna på vad man pratar om egentligen på tjejfester. I går hade jag en tjejfest och här kommer det stora avslöjandet.Vi pratade om:

- Grävlingsjakt. Någon hade en agressiv grävling på gården och en pratsjuk granne i trädgården intill. Så jägaren som skulle skjuta grävlingen hamnade i samtal med den pratsjuka grannen och grävlingen passade på att smita därifrån.

- Iskna igelkottar. En kvinna hade en söt liten igelkott i trädgården och matade denna igelkott med sockerkaka varje dag. Igelkotten var glad och nöjd. En dag orkade kvinnan inte göra sockerkaka, så hon provade att mata igelkotten med en macka istället. Då blev igelkotten jättearg och bet henne.

Detta ledde till en diskussion om sockerberoende.

Slutligen nuddade diskussionerna vid relationer, och vi upptagna kom in på hur lätt det är att hamna i mysbyxträsket. Vi kom på den brillianta idén att alla singelsajter borde presentera sina singlar i mysbyxor - då ser man direkt vad man har att vänta.

Sedan gick vi en sväng på krogen. Vi upptagna försökte få singlarna att föreställa sig killarna de spanade in i mysbyxor. Vi tyckte det var jättekul men det verkade inte som om de tyckte det, singlarna alltså (inte killarna). Kanske är det en illusion man vill behålla helt enkelt, den om att vi fortsätter göra oss till för varandra i all evighet. Så det så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar